
Nå har vi fått inn et parti med kjøtt!

Torsdag ettermiddag kom vårt første parti med råvarer fra vår egen økologisk svinebesetning! Like spente var vi som når barna skal åpne gaver på julaften!
Vi rakk omtrent ikke komme inn på fyselageret med varer føre eskene ble revet opp for å se på de forskjellige stykningselene! Klart har vi sett slike stykningsdeler i butikken før, men dette er ikke hvilke som helst stykningsdeler. Dette er produkter vi har jobbet hardt for og brukt enorme resurser for å få fram.
Dette er kjøtt fra lykkelig gris hvor genetikk og arv er nøye vurdert for få det perfekte marmorerte kjøttet til en billigere penge ut til forbrukerne.

Som håpet var alle stykningsdelene vi fikk, fra koteletter til mørbrad godt marmorerte. Dette betyr at kjøttet blir ekstra smakfullt og saftig.
Vi har ikke kun vanlige stykningsdeler å tilby, vi har også hamburgere og pølser som chilipølse, skjærgårdsgrill og den klassiske bratwursten på lager! Dette er nydelige produkter med masse smak! Selv er jeg veldig glad i chilipølsen, for denne har litt sting i seg. Barnas favoritt er hamburgere og bratwursten.
Her vil jeg påstå at det er en favoritt for alle, store som små, blant våre stykningsdeler Det er mange måter å tilberede dem på. Hvorfor ikke prøve noe nytt denne gangen? Kjake er noe man ikke har på tallerknen hver dag!

Barna her i huset har lagt sin elsk på kotelettene, og her blir det faktisk koteletter og pølser på menyen i kveld!
Koteletter passer svært godt sammen med sesongens kantareller. Her bruker vi å ha løk og soppsaus, blomkålpurè med stekte spekkterninger og rotgrønnsaker ved siden av. Det høres mye ut, men alle komponentene er enkle å lage :)